El PP lamenta que el quatripartit insistisca en la seua falta de suport als músics d'Onda

Els populars prioritzaven la contractació d'orquestres i xarangues d'Onda però Huguet i els seus socis han eliminat aquesta premissa en les ajudes malgrat les crítiques rebudes  

El Partit Popular d'Onda ha lamentat que el quatripartit de la ciutat insistisca a mantenir la seua falta de suport als músics del municipi. I és que el Partit Popular va crear en la passada legislatura una línia d'ajudes per a la contractació d'orquestres i xarangues per a les penyes en la Fira d'Onda.

Una mesura que va fer que tant la Fira d'Onda es convertira en un gran espectacle musical en el carrer obert a tots. A més, el PP, dins d'estes ajudes, va prioritzar la contractació de músics d'Onda. En el cas de les orquestres les ajudes eren de 600 euros que passaven a ser 750 si l'orquestra era d'Onda i en el cas de les xarangues, també s'ampliava l'ajuda si eren d'Onda.
Tal com ha lamentat hui l'edil del PP, María Prades “ara, en canvi, redueixen els diners i no prioritzen als músics d'Onda, un sector que treballa molt i que hauria de comptar amb el suport de l'administració local”.

Per a l'edil és curiós que “quan estaven en l'oposició sempre deien que ells contractarien a empreses d'Onda i resulta que ara que governen només donen les obres a empreses de Madrid i València i dificulten la contractació d'empreses ondenses”.


La responsable recorda a més que “a dia de hui no sabem les bases quan es farà públiques i a què han d'atenir-se les penyes d'Onda ja que, encara que han eixit al pas dient que ja es poden demanar les ajudes, la veritat és que les bases no s'han publicat”.